… er et firma i rivende udvikling. På nuværende tidspunkt har vi 15 engagerede og kvalitetsbevidste ansatte. Alle er de ansat ud fra deres store viden og erfaring inden for faget samt evne og vilje til at udføre professionelt håndværk for vores kunder.

Højt serviceniveau og godt håndværk

Netop fordi vi har gjort en dyd ud af at finde de helt rette medarbejdere til vores virksomhed, er vi helt sikre på, at når du vælger at bruge os som tagdækkere i Århus, vil du møde dygtige tagdækkere, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Vi sætter nemlig en ære i at løse alle vores opgaver efter den højeste faglige standard. Derfor gør vi os umage i hele processen – fra den indledende rådgivning og projektering til den afsluttende oprydning, når arbejdet står færdigt.

Historien om Hansens Tagdækning Århus

Hansens Tagdækning startede i 2006 med Michael Hansen, en enkelt gammel VW og en garage. Siden er virksomheden vokset ud af garagen og flyttet ud i flere byer.

Når vi åbner nye afdelinger rundtomkring i landet, er det utrolig vigtigt for os, at de medarbejdere, vi ansætter, er lokale. Det gør vi, fordi vi mener, at det er utrolig vigtigt at dyrke det lokalmiljø, vi befinder os i – vi vil nemlig gerne være lokale i Århus, selv om virksomheden måske ikke startede der.

Vi vil kun have glade medarbejdere

Når vores medarbejdere møder på arbejder, ser vi det som vores absolut vigtigste opgave at sørge for, at de er glade og smilende – ikke fordi de skal, men fordi de har lyst. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere er roden til det bedste håndværk og de gladeste kunder.

 

Kontakt os