Vi tilbyder tagdækning i Århus

Når man taler om tagdækning, er der tale om den ydre beklædning af et tag; altså tagbeklædningen. Det er den, der beskytter de underliggende konstruktioner mod vejr og vind. Vi udfører tagdækning oven på de bestående plader, brædder eller lægter, der er understøttet af en bærende konstruktion af spær.

Vi har specialiseret os i at lægge tagpap, der underbygger den grundlæggende arkitektur af bygningen. Det tagpap, vi anvender til tagdækning i Århus, er blandt de højeste kvaliteter på markedet, hvilket betyder, at renovering og vedligehold ligger på et absolut minimum.

Vi laver alt indenfor tagdækning med tagpap, listedækning og grønne tage.

Vi udfører tagdækning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Som din lokale tagdækker i Århus tilbyder vi tagdækning i kvalitet fra øverste hylde. Når du kontakter os, vil du mærke en tagdækker, der interesserer sig for dit projekt – uanset hvor stort eller småt det skulle være.

Tagdækning med dine ønsker i centrum

Hos os er det altid kundens ønsker, der er centrum for vores arbejde. Derfor gør vi en dyd ud af at lytte til dine behov og ønsker, når du kontakter os, så vi kan sammensætte den helt rette løsning for dig.

Vi har simplificeret vores proces, så du hurtigt og let kan få udført tagdækning på dit tag:

Vores proces

Du tager kontakt til os eller udfylder en af vores kontaktformularer her på siden og får en dybdegående samtale med os, der afdækker dine ønsker, behov og krav.

Ud fra samtalen ved den indledende kontakt, skræddersyer vi et tilbud som er tilpasset dine ønsker og behov. Dette tilbud er naturligvis uforpligtende.

Hvis du godkender vores tilbud, aftaler vi et tidspunkt for udførelsen. Når arbejdet er udført, giver vi dig en gennemgang, så vi er sikre på, at vi har levet op til aftalen!

Vil du have et tilbud på tagdækning?

Hvis du har brug for tagdækning nær Århus, eller bare i Jylland, er du mere end velkommen til at kontakte os. Som at du kan se under trin nummer 1 i vores proces, tager vi en dybdegående samtale med dig, der danner grobund for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hansens Tagdækning – tagdækning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.