Kun kvalitets tagpap

Er på du jagt efter tagdækning med kvalitets tagpap i Århus eller omegn? Så er Hansens Tagdækning firmaet du skal bruge. Siden 2006 har vi tagdækket med den allerbedste slags tagpap på det danske marked. Vi er vokset fra 1 ejer til mere end 15 erfarne og motiverede medarbejdere. Det har vi kun kunne gøre på grund af vores kvalitetsarbejde og høje service

Hvorfor vælge tagpap som tagløsning?

Mange bliver hurtig skræmt over at brug tagpap som tagløsning. Men i dag er der næsten kun fordele forbundet med brug af tagpap. 

I gamle dage holdte tagpap ikke særlig længe. I dag holder det op til 40 år og mere. På det punkt matcher det altså tagplader af stål, eternit og fibercement. 

Samtidig er det også særdeles fleksibel i brug og er nem at arbejde med i konstruktioner der er lidt atypisk. Det nemme måde at arbejde med det på, gør også at det er billigere at lægge og derfor sparer det dig også penge i forhold til mere traditionelle metoder.

Det fleksibilitet man får med gør også at det egner sig perfekt til mere moderne byggerier hvor tagkonstruktion kan være mere unik og usædvanlig end normalt.

Ikke nok med at det er billigt at lægge så er det også billigt at udskifte. Ved normale tagløsninger skal du betale for at få taget revet ned. Med tagpap kan du som regel uden det store forarbejde påføre et nyt lag oven på det eksisterende lag af tagpap.

Derfor er tagdækning en god, fremtidssikret og billig løsning.

5 Års fuld garanti ved tagpap

Når vi er færdige med din tagløsning så har du 5 års garanti på dit tag. Vi er medlem af Dansk Byggeri derfor er der 5 års fuld garanti efter endt arbejde. Dækning mod sjusk, fejl og mangler på op til 100.000 kr.

Byg garantiordning dækker private kunder med deres private boliger som: En- eller to-familieboliger, egen ejerlejlighed eller andelsbolig, sommerhus, privatbolig. 

Brug for tagdækning i Århus?

Hvis du er interesseret i at høre mere om tagdækning med tagpap i Århus eller omegn eller klar til at indhente et uforpligtende tilbud så kontakt os på 6024 7228 eller på mail: kontakt@hansenstag.dk du må også gerne brug kontaktformularen på vores side hvis du gerne vil havde vi kontakter dig angående din forespørgsel. 

Uanset er vi altid klar til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt.